Бойко Борисов: Радев не дава доверието, че да го сваля!

“Който друг копае гроб, сам пада в него. Имаме хиляди поговорки за първия, който напада”. Това коментира премиерът Бойко Борисов по повод думите на Румен Радев, че е свалил доверието си от кабинета.

Борисов инспектира как върви изграждането на тръбата от Мало Бучино, която ще реши водния проблем в Перник.

“Още повече, забраних на моите хора да коментират случая още повече нека се разберат двете институции. Не той ни е дал властта, нещо повече, аз му я занесох и за 3-те месеца какво направи – грипените.”, заяви още Борисов и допълни “Как да похарчим три милиона за избори? Само един милион ни струва Перник. Аз, за да си пазя нервите и за да не се изпускам, не коментирам”, посочи премиерът

„Декември месец той правеше политически изказвания и аз тогава казах, че той не е обединител, защото говори, това което БСП и ДПС казват. Той и днес повтори неща за водоснабдяването, за боклуците, а аз като станах кмет в София беше заринато“, изтъкна министър-председателят.

„Аз винаги съм бил 20-часа в услуга на народа и днес съм тук, за да се помогне на хората да свърши работа“, каза той.

„Съжалявам, че Радев си е изпуснал нервите. Проблемът не му е с правителството, а с други институции. Той не дава доверието, че да го сваля”. повтори Бойко Борисов.

„Нито съм слушал, нито искам да участвам. Все ми е тая кой какво е направил. Аз декември месец съм свалил доверие от него“, заяви премиерът.

Следвайте ни в социалните медии