Бойко Борисов пред „Нова телевизия“: Ще слушате вие, няма само да ме питате глупости!

Това е един и същи имот, в който съм роден, където живея и където ще умра. Там са били кокошките, там беше и прасето. Това обяви пред „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ премиерът Бойко Борисов.

Докато водещите на сутрешния блок на Нова телевизия обясняваха какви документи са извадили от БСП, премиерът възкликваше постоянно с репликата: „не думай“ .

„Телевизия на Елена Йончева дори с дронове снимаха този имот“, напомни той и показа декларацията си за имуществото си, нотариални актове, платени данъци.

Когато стана въпрос за твърденията, че Бойко Борисов имал имот в Барселона, в Лос Анджелис и за гръцкия му остров, Борисов се скара на водещите и им каза: „Ще слушате вие, няма само да ме питате глупости“.

„Срамувам се от това, което направихме последния месец с тези глупости“, каза Бойко Борисов относно „Апартаментгейт“. „Мисля, че това е една много добра обица на ухото на всички. Човешко е да се сгреши, човешко е да се прости“, заяви той.

Премиерът в студиото на Нова телевизия разкри кой е най – големият му порок.

„Най – големият ми порок е, че на дърти години пуша. Умен човек не може да пуши, умен човек няма как да пуши“,
каза Борисов.

Премиерът сподели, че не е почивал миналото лято, защото почти до края му България е била председател на ЕС, а след това е направен форматът „16+1“. „Всеки ден може да видите по прессъобщенията къде съм бил“, заяви Борисов.

Относно минималната заплата и каква трябва да бъде нейната стойност, премиерът обясни, че тя никога не би била достатъчна, каквато и да е стойността ѝ. „Парите не стигат никъде по света“, добави той и напомни протестът във Франция на „Жълтите жилетки“.

За последно, Борисов разкри, че е плакал, когато майка му е починала.

Той сподели още, че живее със заплатата си, транспортът му е безплатен и затова парите му стигат.
Асансьор, добави той, ползва в МС, но иначе в тях няма такъв.

В момента, съобщи още Борисов, живее с децата и с внуците си.

Според Бойко Борисов, след 26 май ( неделя) един от най – важните хора в Европа ще бъде Сергей Станишев, лидер на ПЕС и обясни, че тогава всички партии трябва да водят преговори да се излъчат четирите големи в Европа.

Премиерът коментира и темата за „Костинброд“. Той заяви, че опозицията се занимава само с компромати, а не с евроизбор.

„Разбирате ли каква глупост е това, което са казали от БСП? Мъжът на Нинова работи в „Лукойл“ и като се вдигат горивата, тя ли e виновна?“, попита той.

„Падението на тези женици е голямо“, добави Борисов и обясни какви и кои са братовчедите му. Той разказа подробно за това как е шамарил Ради, как леля Снежа, майката на Ради му се е обадила и го е помолила да зададе въпрос за върнатите им 100 дка, които майка му не е видяла, защото е починала от рак.

„Тези, които са отнемали имоти, унищожили семейства, тези ще ми искат справедливост. Аз съм се родил на тази ливада в Банкя“, заяви отново той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и съдбата на Цветан Цветанов и дали тя зависи от резултата в неделя. Не съдбата на Цветанов зависи от евровота, а колко хората ще му простят. „Изтеглих го назад, за да може да осъзнае колко е сгрешил“, обясни той.

Борисов пак заяви за Корнелия Нинова и Елена Йончева, че са жалки женичките от опозицията и поясни, че никой няма да умре, ако ГЕРБ загуби в неделя, а БСП спечели.
„Не бе, и понеделник ще сме живи“, каза той.

„Жалки хора са, иначе не са лоши жени със сигурност. Само омраза сеят, но от къде им се яви“, каза той.

В студиото на „Нова телевизия“ заедно с Борисов бе и водачът на евролистата на ГЕРБ Мария Габриел. Тя обясни кои са трите най – важни неща, които тя и нейната партия би изчистила в Европарламента.

Следвайте ни в социалните медии