Безумна агресия на пътя: Джигит смля от бой шофьорка заради отнето предимство

Мъж на средна възраст с мотопед нападна бургазлийката Диана К. пред очите на десетки минувачи на ул. „Индустриална“ в града. За инцидента разказа самата пострадала.

Екшънът се разиграл по-рано днес, когато тя карала колата си. Изневиделица пътя ѝ сякъл мъж на мотопед, който спрял пред нея и започнал да крещи и налага автомобила. Посегнал и към бургазлийката.

Наложило се други шофьори също да спрат колите си и да излязат на шосето, за да озаптят развилнелия се мъж.

„Ще ви помоля, ако някой от вас е станал свидетел на насилието, което се случи на ул. „Индустриална“ №47 (в района на магазин „Шкода“), да се свърже с мен.

Ще искам насилника да си понесе законовите последствия. НЕ МОЖЕ ДА СЕ УДРЯ ЖЕНА! Благодаря за отзивчивостта на колегите шофьори, които скочиха да ме защитят. За съжаление насилникът избяга като един долен страхливец“, пише Диана К., цитирана от Флагман.бг.

Под публикацията става ясно, че той бил афектиран, защото водачката му отнела предимство.

Човекът, управляващ мотопеда, бил на видима възраст между 55 и 60 години.

Проверка показа, че полицията не е уведомена по случая. Сигнал към спешния телефон 112 не е подаван.

В района обаче има достатъчно камери за видеонаблюдение и със сигурност поне една от тях е засякла случилото се по-рано днес, уточняват от полицията.

„Съветваме пострадалата да се свърже с МВР и да подаде жалба в Първо РУП, за да можем да съдействаме за изясняване на случая“, призовават от МВР-Бургас.

Следвайте ни в социалните медии