Астросъвет: Не давайте пари назаем днес!

Луната е в знак Лъв до 19:23 часа.

Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари, пише Novini.bg. Не се препоръчва да давате пари на заем, защото трудно ще ви ги върнат.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна.

Луната се движи на празен ход от 15:26ч до 19:23ч. Не предприемайте нищо ново и важно. Това време е неефективно за всичко освен за почивка и ежедневна дейност.

В 19:23ч Луната преминава в знак Дева. Активността на организма започва да се повишава. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Уязвими са нервната система и стомашно-чревният тракт. Храната трябва да бъде лека и еднообразна.

8 лунен ден до 13:06ч на 12 май (от 11:55ч на 11 май)

Много непредвидимо време, носи напрежение. Подходящо е за уединение. Време за размисъл, анализ и покаяние за грешките, неправилните действия, лошите постъпки, за вътрешна трансформация. Хората са емоционално нестабилни и трудно се намира общ език с другите.

Отложете сериозните проекти. Дайте си почивка от амбициите. Могат да се вземат решения само по незначителни въпроси, а решенията по важните въпроси да се отложат за по-благоприятно време. Могат да се случи нещо напълно неочаквани неща, извънредни ситуации.

В любовните отношения кавгите са противопоказни.

Подстригването в този период да се избягва до 13ч.

Подходящо е само за покупки на антикварни вещи или втора употреба. Всички останали покупки не носят радост, дори могат да създадат проблеми.

Започва 9 лунен ден от 13:06ч на 12 май до 14:19ч на 13 май.

Напрегнато време. Лесно възникват конфликтни ситуации, спорове, в хората се проявяват тъмните им страни. Могат да се появят тревоги, мрачни мисли. Добре е да бъдете търпеливи, сдържани, да се ограничат контактите. Препоръчително е да прекарате повече време у дома, в кръга на най-близките хора или в уединение. Важните срещи може да прехвърлите за следобед в утрешния ден. Пазете се от измами и всевъзможни изкушения.

Избягвайте арогантността, високомерието, в противен случай „наказанието” скоро ще ви връхлети. 9-я лунен ден може да се нарече ден за изцеление на кармата. Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, развържете кармичните си възли.

В този лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

След 13:00ч можете да се подстригвате, ако ви е наложително.

Сънищата ще покажат какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.

Днес е 23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се предавате на унинието. Благоприятно влияние върху човек сега оказва общуването му с различни животни. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят.

Източник: Novini.bg

Следвайте ни в социалните медии