Антъни Джошуа се готви за мача срещу Кубрат Пулев

Антъни Джошуа се готви за мача срещу Кубрат Пулев и “никога не е бил толкова развълнуван”.

Световният шампион ще се изправи срещу българина в мач за световната титла в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) на 20 юни в Лондон, а в специално видео за един от спонсорите си обяви, че си е взел поука от миналата година и сега се чувства добре.

“Никога не съм бил толкова развълнуван. Отново съм в Лондон, на домашна почва, и ще се бия срещу труден съперник. Тренировките вече започнаха, така че съм на по-добро място в сравнение с миналата година поради поуките, които си взех. Пулев определено ще разкрие някои нови умения и стил на ринга. Руис е далеч по-нисък, по-широк. Пулев е по-висок, по-слаб физически, така че ще се нуждая от различна стратегия и тактика”, сподели 30-годишният боксьор, цитиран от bTV.

Относно евентуален двубой срещу Тайсън Фюри за обединяването на всички пояси в тежка категория, Джошуа заяви: “Този мач може да се проведе, когато Тайсън Фюри преодолее Дионтей Уайлдър, а аз се справя с Кубрат Пулев. Ако Фюри иска този мач да стане, той ще го направи. Поздравления за него и представянето му в последния двубоя. Той изигра два страхотни мача в кариерата си дотук – срещу Владимир Кличко и Дионтей Уайлдър, и успя да спечели и двата, така че в момента е на гребена на вълната”, каза още шампионът.

Следвайте ни в социалните медии