Антония изживя нещо страхотно в Гърция! (СНИМКИ)

Семейната идилия на Антония Петрова-Батинкова продължава с пълна сила. Потвърждение за това е поредната слънчева порция фотоси, която миската сподели наскоро в социалните мрежи.

Става ясно, че снимките са от екскурзията до съседна Гърция, която звездното семейство си е направило. Компания на Антония и мъжът ѝ Ивайло правят родителите на Антония, а малкият Благовест е обгрижван като истински принц.

„Ето как семейство Батинкови прекарахме Великденските празници, деня на труда и Гергьовден, с една страхотна, дълга, семейна почивка из цяла Гърция, на любими за нас места.

Показахме на Благовест Батинков къде ние, мама и тате, сключиха брак, на нашето място Порто Елея, Халкидики, където бяхме заедно и с баба Ани и дядо Иван!”, пише Антония в личния си профил. И добавя още любопитни подробности:

„Заведохме малкия Батинков и на остров Тасос, както и на още няколко прекрасни места в Гърция! Определено Best Batinkov обича да пътува, точно, колкото родителите си!

Ще откриваме и ще му показваме света заедно, отсега нататък цял един живот… Ето това е пълното щастие – здраво семейство, в което цари любовта!”

Припомняме, че съвсем наскоро, за да отпразнуват първите 3 месеца живот на своето момченце, Антония и Ивайло го заведоха във Велико Търново, където направиха дълга разходка сред природните забележителности. Компания и тогава им правеха родителите на Антония, които са неотлъчно до младото семейство, за да им помагат.

Следвайте ни в социалните медии