fbpx

Тръмп: „тя не е мой тип“ към журналистката обвинила го в изнасилване

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че базираната в Ню Йорк журналистка, която го обвини в сексуално посегателство в хипермаркет в града преди повече от 20 години не е негов тип, предаде АР.

„Ще го кажа с голямо уважение: Първо, тя не е мой тип. Второ, това изобщо не се е случвало“, каза Тръмп в интервю за в.“Хил“, дадено в Белия дом.

Писателката и журналистка И. Джийн Каръл твърди, че приятелската среща с Тръмп в хипермаркет „Бергдорф Гудман“ през 1995 или 1996 г. приключила с насилие, след като строителният магнат я е притиснал до стената в съблекалнята, разкопчал е панталоните ѝ и я затиснал. Каръл каза, че с „огромни усилия“ е успяла да го отблъсне и да избяга.

Президентът на САЩ каза пред „Хил“, че твърденията на писателката са „абсолютна лъжа“, която той отрича от самото начало и добави: „Не знам нищо за тази жена. Не я познавам. . . Просто е ужасно, че хора могат да излизат с подобни твърдения“.

Обвиненията срещу Тръмп са включени в бъдещата книга на Каръл за „най-противния човек“, който журналистката от сп. „Ел“ е срещала през живота си.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x