fbpx

Тайсън Фюри: Ще пребия дебелака Анди Руис!

176

Бившият световен шампион Тайсън Фюри избухна в типичния си груб стил срещу Анди Руис, с когото се наядва да има среща, за да му вземе световните титли. Мексиканецът ги спечели, след като изненадващо нокаутира Антъни Джошуа в началото на юни и сега промоутърите редят мач между Циганския крал и Руис.

Мексиканецът беше наричан „лоена топка“, „дебелак“ и как ли още не от британските медии преди мача с Джошуа, защото сам си признава, че обича да яде джънк и затова е качил доста килограми. Но след победата над AJ тези определения секнаха, макар че сега Фюри го нападна за теглото му.

„Този ши**н малък дебелак може да дойде и да изяде боя си. Ако иска да отнесе няколко шамара, да заповяда. Анди Руис, ако искаш да те пребия, добре си дошъл, не ме е страх от теб, дебелако! Толкова ще го бия, ще му смачкам шкембето така, че цял месец ще бълва сладкиши.“

„Нито тази лоена топка ме притеснява, нито Дилиън Уайт, нито Антъни Джошуа, никой от тях не ме кара да се страхувам, защото всички те са едни надувки, които не стават за нищо“, сподели в типичния си агресивен стил Тайсън Фюри.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x