fbpx

Сестрата на Явор Захариев: Аз знам истината!

Въпреки категоричните данни от експертизата, че Явор Захариев е починал от наркотици, неговата сестра настоява, че фронтменът на Gravity Co. не е употребявал дрога.

„Каквото и да ми кажете, каквото и да напишете АЗ ЗНАМ ИСТИНАТА. Аз знам кой е и знам, че той сам ще страда цял живот за това. Колкото и велик да си, колко и недосегаем сега, един ден ще разбереш моята болка, която изпитвам сега“, написа тя в социалната мрежа фейсбук.

Вчера стана ясна експертизата на ВМА, която показва, че в кръвта на музиканта е имало микс от наркотици – хероин, морфин, както и от други упойващи вещества.

Така стана ясно, че фронтменът е загинал заради хероиновата си зависимост, а не вследствие на побой, както твърдяха близките му.

Резултатите показват още, че певецът се е дрогирал в последните три месеца, за това е имал и сериозни бъбречни проблеми.

Припомняме, че Явор Захариев беше открит в началото на месеца в безпомощно състояние, окървавен, а и с отекли и подути крайници. Носът му бил разбит от падане в апартамента му в столичния кв. „Лозенец“.

Полицията не отрече, че са разследвали подобен казус, но нямало достатъчно доказателства за това, че Явор е бил пребит – не само вратата била заключена отвътре, но и нямало следи от насилие. Съседите му твърдят, че са чули странни шумове от дома му Явор, но не са реагирали.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x