fbpx

Риана се разсъблече! (Снимки 18+)

Всеки път, когато 30-годишната певица публикува фотографии на новия си комплект бельо, сякаш малък празник се случва за нейните фенове и любителите на красотата. Всички с нетърпение очакват новите снимки…

Риана обича разнообразието: секси певицата редува фотографии както с новата козметика от собственото ѝ марка, така и след това по бельо или облечена в бански костюм. Поклонниците на творчеството й само успяват да харесват една след друга снимките в Instagram и да поръчват нови продукти с името на певицата.

Този път, според думите на самата Риана, тя представя колекция от юни, която вече може да бъде намерена на сайта. И, съдейки по одобрителните коментари на последователите на Риана, можем спокойно да кажем, че тя ще има голям успех. Един от тях например написа – „Ето така изглеждат мечтите ми“.

Феновете на Риана също така се възползваха от възможността да напомнят на певицата, че всъщност очакват от много дълго вече новия ѝ албум. Последния път красавицата обеща, че на феновете няма да се налага да чакат още дълго.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x