fbpx

Разкриха самоличността на удушеният мъж край Смолян

322

Дактилостичната експертиза, извършена в смолянската полиция, установи, че намереният труп на удушен мъж в гората по пътя за село Турян е на Георги Гривнев. Мъжът е на 41 години, предаде „24 часа“.

Смъртта му е настъпила преди 15 дни. По неофициална информация той е осъждан и е лежал в затвора край града до м.март.

До момента е установено, че на 15 април 2019 г., на разклон за с. Пещера и с. Турен, обл. Смолян, в местността „Пещерско бърце“, в горист участък, е открит труп на мъж, затрупан с клони от иглолистни дървета. Тялото е било намерено от случаен минувач, който е подал сигнал на тел. 112. На мястото е пристигнала дежурна оперативна група от ОД на МВР-Смолян и от РУ на МВР-Смолян, като незабавно са започнали процесуални действия. Извършен е бил оглед на местопроизшествието и трупа, назначена е била тройна съдебномедицинска експертиза. При извършена аутопсия в болницата в Смолян е установено, че смъртта на пострадалия е настъпила в резултат на асфиксия/задушаване/, след счупване на подезичната кост. Вещите лица са потвърдили, че се касае за насилствена смърт.

По досъдебното производство продължават активните процесуално-следствени действия за установяване на извършителя на убийството, съобщи Апелативна прокуратура- Пловдив.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x