fbpx

Папи Ханс спира с музикалното си творчество!

350

Преди броени дни Папи Ханс загуби баща си след битка с рака. Въпреки това той се появи на сцената на “Като две капки вода”, където е един от участниците, за да си изпълни професионалния ангажимент. Драмата в личния му свят обаче, го подтикна да вземе драстично решение.

Папи Ханс обмисля да прекрати за дълго музикалните си изяви. Споделял е неведнъж, че пародиите, които пресъздава в хитове като „Кекс“, са ставали повод за напрегнати разговори между него и татко му, пише “Хотнюз”.

Изтъкнатият поет, критик и преводач Владимир Трендафилов, който издъхна едва на 63, се опитвал да го насочи в правилна посока, но накрая вдигнал ръце и приел нестандартната визия и занимания на наследника си.

Причината за ранната смърт на интелектуалеца е онкологично заболяване, което той отключва след отварянето на досието му, когато беше посочен като сътрудник на ДС. Преди две години стана ясно, че той е бил вербуван като агент Богдан и въпреки подкрепата, която получи от колегите си тогава, той не успя да се справи със стреса и нападките по свой адрес.

Само преди броени дни Константин трогна зрителите на Нова тв с емоционално обръщение. Той се обърна на два пъти към баща си и подчерта, че е с него и много го обича, без да разясни повече подробности за посланието си. Малко по-късно се разбра, че именно тогава са били последните часове за професора.

В негова памет бившето гадже на рапърката Дара смята да зареже глупостите и да остави в миналото музикалното си творчество. „Ако някога изобщо пропея отново, ще направя така, че той да се гордее с мен. Жалко, че не успях да го сторя приживе”, разкрива мъката си Папи Ханс.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...