fbpx

Няма резултат от издирването на Стоян Зайков!

93

Продължава разследването на второто убийство в рамките на седмица в Костенец.

„Издирването продължава. Все още не е открит заподозряния. Не сме спрели цяла нощ и няма да спрем, докато го не го открием. Към момента нямаме категорични доказателства, че убийствата са извършени от един и същ човек.“

Това каза пред камерата на bTV главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, който даде последна информация за разследването на убийствата в Костенец. Заедно с него беше и директорът на ОДМВР – София старши комисар Николай Спасов.

„Нямаме данни за конфликт между Стоян Зайков и съседа му. Двамата са и роднини. Били са само на здравей – здрасти, като съседи. В полицията не са постъпвали сигнали за конфронтация между двамата. Конкретика за настъпването на смъртта и как точно е извършено убийството ще имаме по-късно през деня. Нямаме категорични данни, че Зайков е замесен в убийството. Убийствата са извършени с две различни оръжия, което не изключва варианта Зайков да има две оръжия. Ще работим и оперативно, и явно, докато не издирим Зайков. Ще бъдем благодарни на всеки гражданин, който ни помогне и подаде сигнал“, призова ст. комисар Спасов.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори