fbpx

Зверска катастрофа във Врачанско!

428

Момче на 18 години почина вследствие на катастрофа във Врачанско, съобщиха от полицията.

На 20 април около 21:30 часа в районно управление Козлодуй чрез телефон 112 е получено съобрщение от жител на село Рогозен за възникнало пътно транспортно произшествие с пострадали лица между селата Рогозен и Сираково.

При пристигане на място е установен в канафка вляво от пътното платно катастрофирал лек автомобил „Фиат Брава“. Установи се, че автомобилът е управляван от 23-годишния с собственик инициали Г. В. от село Добролево.

Той е неправоспособен водач, пътниците с него са били 19-годишно момче с инициали М.М и 18-годишно момче с инициали М. К., жители на Рогозен.

Вследствие на пътното транспортно произшествие са настъпили материални щети по автомобила и са пострадали водачът и пътниците. Те са транспортирани със специализиран превоз до болницата в Бяла Слатина, където им е оказана медицинска помощ, но в последствие М. К. е починал, Г. В. е транспортиран в ортопедичното отделение във Враца за лечение, без опасност за живота.

М. М. е обслужен и освободен, без опасност за живота. Водачът е изпробван за алкохол и наркотични вещества като е била отчетена отрицателна проба.

Причините и щетите са в процес на изясняване.

По случая в районно управление Козлодуй е образувано досъдебно производство.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори