fbpx

Дневен хороскоп за 30 май 2019

Овен

Днес ще победите вътрешните страхове и ще сте склонни да поемате рискове, ще търсите предизвикателството и експеримента. Може би дори ще се опитате да се харесате на противоположния пол, ей така, заради самото преживяване. Едно е сигурно – скучно ще ви е без публика.

Телец

Хубав ден да покажете милото си отношение към семейството. Днес лесно ще се вдъхновявате от идеи за тържества, партита, гости. Разбира се, ще предпочетете другите да дойдат при Вас.

Близнаци

Най-добре ще се чувствате, ако сте сред повече хора. Идеи ще имате в изобилие и всъщност вие ще сте двигателят на положителните промени.

Рак

Днес ще имате апетит за хубавите неща в живота – вкусна храна, прекрасни места, вълнуващи взаимоотношения. Това може да ви отведе на интересни места, да ви кара да се представяте за по-богати, отколкото сте. Важното е да не се увличате.

Лъв

Ще сте твърде емоционални и впечатлителни, което ще подпомогне артистичната ви изява. Всъщност просто ще имате нужда от грижа и внимание, повече от друг ден.

Дева

Трудно ще се задържате дълго на едно място и още по-трудно ще се окаже да мълчите. Ще сте прекрасни критици, но най-добре ще се отдавате на философски размисли.

Везни

Старите връзки ще се развият по нов начин. Това ще ви помогне да осъществите нови контакти. Имате нужда от по-добра организация на времето.

Скорпион

Всички ще са толкова оптимистично настроени, че ще ви изглеждат наивни. Здравият разум този път може да ви направи по-подозрителни и сприхави.

Стрелец

Ще сте в добро настроение. Имате желание за повече социални контакти, макар че ще сте малко по-нравоучителни от необходимото, което е неприятно за околните.

Козирог

Не можете да се насилите да обичате някого, но можете да си наложите да постъпвате правилно. А кое е правилно и кое грешно, прекрасно знаете и сами.

Водолей

Днес ще сте олицетворение на любезността и затова ще сте желани събеседници. Ако не пътувате, е твърде възможно да ви дойдат гости, пригответе се.

Риби

Един ден, в който ще се наложи да се посветите на прозаични проблеми, които ще погълнат почти цялото ви време. Гледайте това да не се отрази на отношенията ви.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x