fbpx

Дневен хороскоп за 1 май 2019

Овен
Тази сряда не се колебайте да бъдете по-различни. Дори малък нюанс в начина ви на обличане ще раздвижи нещата около вас и ще ви накара да се чувствате по-добре и по-свежи.

Телец
Надежда и оптимизъм са двете неща, от които ще имате нужда днес. Прекарайте деня по непривичен за вас начин. Имате нужда да бъдете и да станете различни.

Близнаци
Това е ден, в който да заложите на разнообразието. Всяка дейност, каквато и да е тя няма да ви донесе нужното удоволствие и резултат, ако продължи прекалено дълго.

Рак
Това е ден, в който рискувате да пропуснете нещо важно, свързано с личния ви живот. Вслушайте се в скритите сигнали. Притесненията няма да ви помогнат, нито ще ви послужат за оправдание.

Лъв
Тази сряда не вярвайте на чужди съвети и думи. Нечия благосклонност може сериозно да ви заблуди. Потърсете отговора на въпросите само в себе си.

Дева
Тази сряда не тръгвайте на дълъг път. В последния момент може да промените желанието си за прекарване на деня, но да е късно за промяна на плановете.

Везни
Тази сряда потърсете загубени вещи. Сега всичко ще намирате лесно и търсеното ще изниква пред очите ви. Това ще важи, както в буквален, така и в преносен смисъл.

Скорпион
Тази сряда не търсете скрит смисъл и послание. Нещата ще са такива, каквито изглеждат и нищо повече. Изчакайте да мине денят, за да се отдадете на мечти.

Стрелец
Тази сряда не бъдете съдник. Често сте по-далновидни от останалите, но това не означава, че имате моралното право да критикувате. Рискувате да загубите приятел.

Козирог
Тази сряда не мислете за работа. Дори мислите ви да са само в тази насока – помислете как да използвате вдъхновението си в ежедневието.

Водолей
Тази сряда не бъдете по-упорити от обикновено. Изненадайте близките си с готовност за компромиси и отстъпчивост. Те ще ви се отблагодарят подобаващо.

Риби
Тази сряда не мислете, че сте единствените, които имат недостижими цели. Поставете си срокове за всяка малка стъпка и ще видите как бързо ще се придвижите напред.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x