fbpx

Борисов: БСП искат да бъда санкциониран, а после да бъда пратен в Белене и убит

387

БСП искат да бъда санкциониран, а после да бъда пратен в Белене и убит… Те така са постъпили с дядо ми и с много други дядовци. Това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването „Лице в лице“ по bTV по повод внесения от БСП сигнал до ЦИК и СЕМ и желанието им министър-председателят да влезе в отпуск, докато върви предизборната кампания.

Относно обвиненията на БСП, че ползва целия държавен ресуср, за да рекламира партията си, Борисов каза: „Не знам като какъв сте ме поканили, но мога да кажа всеки ден какво съм правил, откакто започна кампанията. Ако за предизборна кампания считат посещението на папата, силно ме надценяват. Да, имаме добри човешки отношения, знае ме по малко име, но да ми влезе в кампанията, да ме подкрепя 3 дни, ми се вижда прекалено дори за техните представи“.

„На парада бях, но Румен Радев ни нападна тежко в изказването си, така че трябва и към него да внесат сигнал. Ако тръгнем по тази линия, може да намерим за какво да се хванем в изказването му. После бях на протест, защото хиляда души ме викаха на протест за зелена площ, реших им проблема, но така, както ме изпратиха, можеше и да ме бият с камъни, така че това не го считам за партийно мероприятие“, добави премиерът.

„Нека поговорим и за борда на директорите на най-големите компании в Европа…летателни средства сме ползвали. Правителственият самолет ходи с папата и делегацията до Раковски. Ето, казвам ви програмата, а правителственият самолет ходи до Раковски, защото бордът на тези, които си дойдоха с частен самолет, искат да видят съседите, комуникациите, града. Сиреч като говорим за инвестиции от милиарди евро, някой да сметне транспортния разход на хеликоптера, на който не съм се и качил, е смешно“, каза още той.

„Днес 27 милиона дадохме за ямболската болница. Те от преди 40 години са го почнали. На БСП всичко им е започнато и незавършено. Нека 120 хиляди хора от Ямболска област да отидат и да им кажат, че не искат да се прави болница“, уточни премиерът.

„Нямам нито едно партийно мероприятие. Всичките са болници, 20 милиона дадохме за нови училищни автобуси за децата. Докато мине обществената поръчка, сигурно ще мине половин година. Ама автобусите са нужни, защото децата и родителите искат те да са нови, здрави и сугурни“, заключи Борисов.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори