fbpx

Бойко Борисов посрещна Силвестър Сталоун у нас (Видео)

Бойко Борисов посрещна в София световноизвестната холивудска екшън звезда Силвестър Сталоун, който е в България за снимките на новия си филм – петата част от поредицата за Джон Рамбо.

„Как си, братко мой? Радвам се да те видя“, посрещна радушно госта си Борисов на роден език. От делегацията на Сталоун се пошегуваха с българския премиер, припомняйки му, че в предишните им срещи е обещал да говори на английски, когато се видят отново. Политикът обаче се засмя, врътна няколко пъти ръка в знак, че това не е неговата сила и обели „So-so“ (бел. ред. „Горе-долу“, под нужното ниво).

„10 години минаха от последната ни среща, а ти си същият Рамбо“, запази веселия тон Борисов и показа снимка от тогавашната им среща. Тука все още съм mayor (от англ. – кмет).

Сталоун похвали страната ни, споделяйки че тукашните екипи, които работят по декорите и снимачните площадки, се справят със задачите си за две седмици, докато в Америка същото отнемало два месеца. След това холивудската икона показа трейлър на новия „Рамбо“ на Борисов, а премиерът предложи да го почерпи с кафе.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x