fbpx

Ася капчикова и Галин подпалиха мрежата с горещи снимки (Снимки)

Плеймейтката Ася капчикова и фолк звездата Галин подпалиха мрежата с горещи снимки. Миньончето изненада фолкаджията като се появи с компания на негово участие в столичен клуб. Той веднага я забеляза и стана тя каквато стана!

Ася Капчикова бе забелязана да се забавлява в Eleven club, който се превърна като нейн втори дом. Наша проверка установи, че Ася е била на последните няколко участия на Галин във въпросния клуб. А от раздаването й по време на неговите изпълнения можем да заключим, че му е страшен фен.

От сцената Галин веднага зърна сепарето й на ВИПА и буквално скочи и се запъти към нея. Тя го посрещна с топла прегръдка и страстна целувка. Двамата така се развихриха под кръшните звуци на неговите песни в допълнение с барабанчетата в заведението, че всички в клуба зяпнаха с отворена уста.

Танците бързо минаха в по-еротични, двамата не спираха да търкат телата си едно в друго и видимо да се забавляват. Ако някой беше заснел клип в този момент, то със сигурност трябва да му се сложи червена точка и забранено за лица под 18 години. Има и снимков материал от вечерта, но той е далеч по-премерен изпълненията на тийнидолите.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x